Søk i våre

Ledige Stillinger:

loading..
Fylke: Bransje:

Etablererpris til CBA Fagformidling

Etablererpris til CBA Fagformidling Oslo Kommunes etablererpris til CBA Fagformidling. Juryen har i sin begrunnelse lagt vekt på signaleffekten prisen vil ha for en bransje ofte utsatt for useriøse aktører, hvor et lovlydig og effektivt system hjelper håndverkere og bedrifter til å finne hverandre på en rask og ryddig måte.

Etablererprisen er opprettet som påskjønnelse for utvist entreprenørskap og prisbeløpet er på 100.000 kr. Det kom inn i over 90 kandidater til årets pris. Kandidatene representerer et bredt spekter av bransjer og gir et godt bilde av bredden og mangfoldet av bedrifter i Oslo. Prisen er på 100 000 kroner i tillegg til et grafisk trykk av Eli Hovdenak.

Juryens begrunnelse
Oslo kommunes etablererpris skal tildeles en person eller foretak som har etablert en ny og lønnsom virksomhet i Oslo, som har bidratt til å fornye eller berike byen og/eller nærmiljøet, samt at det skal inspirere potensielle etablerere til å realisere sine mål om å etablere egen virksomhet.

Vinneren i 2007 driver et nettverksted for faglærte håndverkere, og er basert på et tett samarbeid og verdiskaping mellom håndverkere og bedrifter. Dette representerer et hittil neglisjert nisjemarked hvor behovet har blitt aktualisert gjennom den voksende etterspørsel etter kvalifisert og lovlig arbeidskraft innen byggebransjen. Foretaket er i dag det eneste rekrutteringsbyrået som kun jobber med håndverkere.

Juryen har lagt vekt på signaleffekten prisen vil ha for en bransje ofte utsatt for useriøse aktører, hvor et lovlydig og effektivt system hjelper håndverkere og bedrifter til å finne hverandre på en rask og ryddig måte.

Foretaket ble etablert i Oslo som et aksjeselskap i 2003, og hadde allerede pr. 31.12.06 oppnådd et meget respektabelt resultat før skatt på kr. 3 millioner av en omsetning på litt over kr. 36 millioner. Driften har vist overskudd i alle år siden foretakets oppstart. I år forventes en omsetning på 55 millioner og et resultat på 5,5 mill. Dette er oppnådd i en bransje med hard konkurranse, og hvor det fleste selskapene er store internasjonale aktører.

Vinneren, som mottar en premie på 100.000 kroner fra Oslo kommune er CBA Fagformidling AS. Gratulerer! På vegne av Oslo kommune gratulerer vi vinnerne ved styreformann og adm. dir. Dag S. Hansen og direktør Kenneth Holter med etablererprisen på 100.000 kroner!

Tilbake

SkypeID: cba-cross_border_alliance