Søk i våre

Ledige Stillinger:

loading..
Fylke: Bransje:

Forretningsidèen

Ideen er like enkel som den er evig. "Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er fremskritt. Å arbeide sammen er suksess" Henry Ford (1863-1947).

Ideen til selskapet Fagformidling ble unnfanget etter samtaler med frustrerte håndverkere som ikke hadde et nettverk utover sin egen arbeidskrets. Vi så behovet for et selskap der håndverkerne kunne komme sammen, samarbeide og få en partner som kunne veilede dem i arbeidslivet. Vi vet også at det å ha tilgang på faglært arbeidskraft over tid, er og vil alltid være viktig for bedrifter.

Forretningsidèen vår er og være et nettverksstedet for faglærte håndverkere.

Konseptet er basert på et tett samarbeid og verdiskapning mellom håndverkere og bedrifter. Håndverkerne får et større nettverk og enklere tilgang på jobb. Bedrifter får faglært arbeidskraft når de trenger det. Fagformidling forenkler hverdagen for begge parter.

Siden oppstart har vi blitt spesialister innen formidling av faglærte, norske håndverkere på utleiebasis. I tillegg bistår vi også med hele eller deler av rekrutteringsprosessen av faste ansatte. Vi tar totalansvar for utleie og markedsføring av faglærte håndverkere til alle typer stillinger.

Vi er i dag, fortsatt det eneste rekrutteringsbyrået som kun jobber med håndverkere. Vår fokus på mennesker og kvalitet gir både personell og arbeidsgiver en trygghet som har sikret Fagformidlings fremgang.

Vi får håndverkere til å komme sammen, holde sammen og arbeide sammen - og vi har suksess!


SkypeID: cba-cross_border_alliance